Во овој момент, на Македонски - Албански Речник има голем број на 5,766 зборови во македонски како 5,882 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го1,789,587 / изрази , меѓу 9,485 денес.
Тагови: Македонски - Албански речник,Македонски, Албански , речник, преводи, онлајн речникМакедонски, Македонски -Албански преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на translate-albanian.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0151 / 0.0083 (19)
Вратете се на почетокот